a

Premium Brand

Transformeer jouw bedrijf naar een uniek en onderscheidend merk met een sterke strategie en onweerstaanbare visuele identiteit.

Ben jij ready voor een (re)branding die zorgt voor meer impact, zichtbaarheid, verbinding en omzet? In dit traject transformeren we jouw bedrijf naar een sterk merk. Een merk waar je trots op bent, dat jouw visie weerspiegelt én de juiste klanten aantrekt.

Are We A Match?

Dit traject is voor jou bedoelt:

  • Je bent een creatieve visionair, impactmaker of lifestyle ondernemer. 
  • Je wilt je onderscheiden van de massa met een unieke merkuitstraling.
  • Je snapt de meerwaarde van branding, online zichtbaarheid en een ijzersterke positionering en bent bereid om hierin te investeren.
  • Je streeft naar groei en succes.
  • Je wilt meer klanten bereiken en meer impact maken.
  • Je gaat voor kwaliteit boven kwaliteit en wilt je waardeperceptie verhogen.

Ben jij er klaar voor om positief op te vallen en die eigen plek in de markt te claimen?

Studio Lianne Koster Brand Shoot website

Voor impactmakers & visionairs die een eigen plek in de markt willen claimen.

Premium (re)Brand Experience

DIt pakket biedt alles voor een complete (re)branding, inclusief merkstrategie.

Een succesvol merk start altijd vanuit binnenuit. Aan de hand van een vragenlijst én een aantal strategische sessies onderzoeken we de essentie van jouw bedrijf. We ontdekken wat jou drijft en onderscheidt.

Deze fase omvat jouw ‘waarom’, markt- en concurrentieonderzoek, doelgroep, visie, missie, kernwaarden, merkpersoonlijkheid en tone of voice.

We creëren een solide basis voor de volgende fase, namelijk het visual design.

In deze fase starten we met een visual direction moodboard, gebaseerd op jouw unieke merkstrategie.

Na het kiezen van jouw ontwerp, starten we met het design. Aan het eind van deze fase hebben we een complete branding, inclusief logo’s, beeldmerk, kleuren, lettertypes en grafische elementen.

Yes! Je staat op het punt om je nieuwe branding te lanceren!

Je ontvangt een uitgebreid brand book (30+ pagina’s), In deze Brand Guidelines is vastgelegd hoe jouw merk eruit moet zien en hoe het zich moet gedragen, zodat jouw merk op alle kanalen (on- en offline) consistent en herkenbaar is.

Daarnaast ontwerp ik 2 marketing items naar keuze zodat jij een kick-start kan maken om jouw merk te lanceren!

PURE Water Experience Thumbnail

Dit Is Inbegrepen

Begeleiding en uniek maatwerk

Je krijgt persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw merk en doelstellingen. We werken nauw samen om ervoor te zorgen dat je merk echt opvalt en bij je past.

Eigen klantportaal in Notion

Je hebt toegang tot je eigen klantportaal in Notion, een handig platform waar we alle belangrijke informatie en documenten kunnen delen en organiseren.

Merkstrategie

We ontwikkelen in een aantal strategische sessies een sterke merkstrategie die de kern vormt van je merk en de basis is voor jouw visuele uitstraling en marketing- en communicatieuitingen. 
Dit alles vat ik samen in jouw eigen merkstrategieboek (20+ pagina’s).

Creatieve richting + moodboard

We creëren een inspirerende creatieve richting en moodboard na de merkstrategie fase. In deze fase kun je jouw favoriete visuele uitstraling voor je merk kiezen. 

Visuele identiteit

Primair & Secundair logo
Beeldmerk
Kleurenpalet
Typografie
Grafische elementen

Implementatie

2 marketing items naar keuze (visitekaartje, flyer, Instagram templates)
Brand guidelines (30+ pagina’s)

Optioneel

Uitbreiden met een webdesign traject of extra marketing materialen. Ook is het mogelijk om een aantal maanden Merkbewaking coaching & ondersteuning af te nemen. Samen zorgen we ervoor dat jouw nieuwe merkidentiteit consistent wordt geïmplementeerd. Je krijgt alle tools om zelf aan de slag te gaan. 

Waarom Met Mij Samenwerken?

Ik ben geen quick-fix branding & design studio. Samen bouwen we aan een merk dat onderscheidend, passend en vooral duurzaam is – zodat jij de komende jaren vooruit kan met je merk.

Na 10+ jaar ervaring in design, branding, merkstrategie, styling, grafisch ontwerp, webdesign, projectmanagement en illustratie, zet ik deze skills nu in om samen met jou jouw droom business vorm te geven en jouw merk te laten groeien. En alles met evenveel creativiteit, energie en plezier. Want bouwen aan jouw merk hoort leuk te zijn!