a

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden gelden voor al je contracten die je afsluit met Studio Lianne Koster (hierna “Studio Lianne Koster”, “ons” of “wij”). Door een bestelling te plaatsen, aanvaard je deze algemene voorwaarden.

Prijzen en kosten

De prijzen vermeld in de online winkel van Studio Lianne Koster zijn inclusief Nederlandse btw en exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden aan je bestelling toegevoegd bij het afrekenen en zijn gebaseerd op het land waarnaar je bestelling wordt verzonden. Alle prijzen worden weergegeven in € (euro).

Online retourbeleid

We zijn een kleine webshop met een beperkte voorraad en een sterke focus op duurzaamheid. Daarom moedigen we je aan om alleen items te bestellen waarvan je weet dat je ze leuk zult vinden. Ben je nieuwsgierig naar een specifieke print of ontwerp? Je kunt ons altijd een bericht sturen. Is de art print niet meer op voorraad? Dan kun je een levertijd verwachten van 2 tot 3 weken.

Soms is een product gewoon niet wat je verwachtte, in welk geval je het recht hebt om het binnen 14 dagen te retourneren. Alle geretourneerde artikelen moeten onbeschadigd worden teruggestuurd in de originele verpakking. Wil je een product retourneren? Stuur dan een e-mail naar info@studioliannekoster.com. Zodra we je retourzending hebben ontvangen, zullen we je geld terugstorten op de rekening en betaalmethode die je hebt gebruikt voor je bestelling. De kosten voor het retourneren van de zending zijn voor jouw rekening en Studio Lianne Koster is niet verantwoordelijk voor geretourneerde artikelen die tijdens het transport verloren gaan of beschadigd raken.

Wil je je pakket ophalen? Dit is mogelijk op het volgende adres.

Retouradres

Studio Lianne Koster Cas Oorthuyskade 41 1087 DP Amsterdam Nederland

Kamer van Koophandel-nummer: 63170744 BTW-nummer: NL002230353B76 IBAN: NL42 INGB 0657 8627 70 Telefoonnummer: +31 (0) 625324528

Privacyverklaring

We respecteren de privacyrechten van onze online bezoekers en erkennen het belang van het beschermen van hun persoonlijke informatie. In onze privacyverklaring vind je hoe en welke persoonlijke informatie we verzamelen en hoe we deze gebruiken.

Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Vragen?

Als je vragen hebt, kun je ons altijd een e-mail sturen via info@studioliannekoster.com