a

Over Mij

Hi, ik ben Lianne – een designer wonend op een schip in Amsterdam, gepassioneerd over branding & design.

Het is mijn missie om jouw visie tot leven te brengen en jouw merk te laten groeien. Hoe? Door de juiste strategie te combineren met een visueel aantrekkelijke uitstraling, creëren we samen een sterk en onderscheidend merk. Zo kun jij vol vertrouwen en met plezier groeien met je business, ervaar je meer vrijheid én spreek je de juiste klanten aan. 

Studio Lianne Koster - Brand shoot - lachfoto

In 2015 heb ik Studio Lianne Koster opgericht, een creatieve designstudio met de focus op branding, grafisch ontwerp en webdesign. Mijn werk varieert van het ontwerpen van art prints en boeken tot het ondersteunen van bedrijven bij hun branding en visuele identiteit. Ook heb ik in de afgelopen jaren meerdere kookboeken uitgebracht.

Naast mijn studio heb ik 10 jaar ervaring opgedaan, onder andere als de web manager van HAY in Nederland (HAY.nl). Daar was ik naast het ontwerpen van de website en andere visuele uitingen, ook verantwoordelijk voor website optimalisatie en projectmanagement.

In 2022 heb ik besloten mijn droom na te jagen en mij volledig te focussen op mijn branding & design studio. Mijn passie voor ontwerpen, design en groei drijft mij elke dag.
Nu zet ik deze intrinsieke drive in om jou te helpen jouw droom business vorm te geven.

I believe creativity, positivity and good design has the power to change the world.

Ik geloof dat creativiteit, positiviteit en innovatief design voor positieve verandering zorgen. Daarom neem ik in mijn dagelijkse leven ook bepaalde keuzes die mij dichter naar dit doel brengen:

  • Wees creatief, bedenk nieuwe ideeën en slimme oplossingen.
  • Leef positief, bewust en gezond. Heb een optimistische kijk op het leven en hanteer een grow-mindset.
  • En good design? Dit omvat esthetiek, kwaliteit, functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid. Hetgeen zo optimaliseren dat het zorgt voor groei én schoonheid brengt.

In een maatschappij die gefocust is op overconsumptie vind ik het belangrijk om te kiezen voor impactvolle merken, innovatie en kwaliteit. Daarom werk ik graag samen met creatieve visionairs, impactmakers en lifestyle ondernemers.

Mijn Why

Jou te inspireren en te motiveren naar meer groei. Ik ben ervan overtuigd dat persoonlijke en zakelijke groei met elkaar verbonden zijn. Kenmerkend is mijn innerlijke motivatie om continu te groeien. Nu zet ik deze intrinsieke drive in om jouw bedrijf te transformeren, vorm te geven en te laten groeien. Zodat jij vol vertrouwen en plezier de impact kan maken die je voor ogen hebt.

Over De Studio

Ik ben geen quick-fix-studio. Samen bouwen we aan een merk dat zich onderscheidt, bij je past en vooral duurzaam is – zodat jij de komende jaren kan groeien met jouw merk.

Ik ben een creatieve doch doeltreffende designer die de unieke kracht van jouw merk vindt en tot leven brengt. Om dat te realiseren neem ik 9+ jaar aan ervaring mee in styling, grafisch ontwerp, merkstrategie, branding, webdesign, projectmanagement en illustratie.

En dat alles met creativiteit, een scherp oog voor design en positieve energie. Want deze transformatie gaat leuk zijn!

Genoeg over mij, nu over jou:

  • Je bent een creatieve visionair, impactmaker of lifestyle ondernemer.
  • Je wilt je onderscheiden van de massa met een unieke merkuitstraling.
  • Je snapt de meerwaarde van branding, online zichtbaarheid en een ijzersterke positionering en je bent bereid om hierin te investeren.
  • Je streeft naar groei en succes.
  • Je gaat voor kwaliteit boven kwaliteit en wilt je waardeperceptie verhogen.

Herken je je hierin? Heb je het gevoel dat ik iets voor je kan betekenen? Ik vind het belangrijk dat je een designer vindt die bij jou en jouw bedrijf past. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw ideeën en wensen en kijken we of we een geschikte match zijn.