a

LIV

Conceptuele branding voor LIV: elegant, tijdloos, speels & vrouwelijk.

Jaar

2022

Categorie

Branding

Klant

LIV

LIV – het innovatieve duurzame modemerk dat de mode-industrie verandert met hun prachtige en milieuvriendelijke pakken.

LIV Branding
LIV Branding
LIV Branding
LIV Branding
LIV Branding
LIV Branding
LIV Branding

Ik heb een krachtige merkidentiteit gecreëerd die perfect past bij de filosofie van LIV. Elegantie, tijdloosheid en vrouwelijkheid zijn gecombineerd om een onderscheidende uitstraling te creëren. Door strategisch abstracte vormen toe te voegen, voegen we een vleugje speelsheid en jeugdigheid toe, waardoor het merk onweerstaanbaar wordt voor de moderne vrouw die een gedurfde statement wilt maken en tegelijkertijd een duurzame toekomst wil ondersteunen. Met onze creatieve aanpak brengen we het beste van LIV naar voren en laten we het stralen in de wereld van duurzame mode.

MEER OVER LIV

LIV gelooft dat mode meer is dan alleen kleding dragen. Het moet onze waarden weerspiegelen en bijdragen aan een betere wereld. Daarom staat duurzaamheid centraal bij dit merk. Liv streeft ernaar om kleding te maken die niet alleen mooi is, maar ook een positieve impact heeft op de planeet. De pakken worden met zorg en aandacht voor detail vervaardigd, met gebruik van materialen zoals biologisch katoen, linnen en gerecycled polyester. Op deze manier zijn de pakken milieuvriendelijk en dragen ze bij aan een schonere wereld.

De conceptuele branding is een perfecte mix van elegantie, tijdloosheid en vrouwelijkheid. De toevoeging van speelse en jeugdige elementen maakt het aantrekkelijk voor moderne vrouwen die graag een statement maken en tegelijkertijd begaan zijn met duurzaamheid. LIV’s duurzame pakken zijn zorgvuldig ontworpen om de hedendaagse vrouw aan te spreken, die waarde hecht aan stijl en duurzaamheid. Ze zijn veelzijdig, elegant en verfijnd, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn op elke garderobe.