a

Cookart

Studio Cookart - een samenwerking tussen Jennifer Foster en Lianne Koster. Met een scherp oog voor styling en alles wat mooi is, bieden ze inzicht in een wereld van stijlvol eten. Voedsel is meer dan alleen een noodzaak - volgens Studio Cookart zou voedsel een feest moeten zijn!

Jaar

2016

Categorie

Grafisch design

Klant

Studio Cookart

Studio Cookart – een samenwerking tussen Jennifer Foster en Lianne Koster. Met een scherp oog voor styling en alles wat mooi is, bieden ze inzicht in een wereld van stijlvol eten. Voedsel is meer dan alleen een noodzaak – volgens Studio Cookart zou voedsel een feest moeten zijn!

In 2014 ontmoetten Jennifer Foster en Lianne Koster elkaar voor het eerst via hun werk. Ze ontdekten al snel een gedeelde passie voor creatief en innovatief voedsel. Dit was het begin van Cookart, waarbij ze experimenteerden met voedsel; met de focus op kleur, vorm, textuur en styling. Cookart, de kunst van eten, was hun eerste kookboek als resultaat van deze experimenten. Een kookboek vol creatieve tips en prachtige foto’s die je zullen inspireren om de mooiste en meest funky gerechten te creëren. Daarna volgden de boeken Het Pindakaasboek en Het Hagelslagboek.